Токът става дефицитен и в Гърция. Гръцкото правителство призова гражданите към

...
Токът става дефицитен и в Гърция. Гръцкото правителство призова гражданите към
Коментари Харесай

Гърция призова гражданите си да пестят ток

Токът става липсващ и в Гърция. 

Гръцкото държавно управление прикани жителите към икономии на ток по образеца на германците. 78% от притежателите на индустриални предприятия считат, че помощите против високите цени на тока и на стоките не са задоволителни, написа.

" Препоръчвам  на гърците за вземат ограничения и да лимитират използването на електрическа енергия ", съобщи министърът на развиването Андонис Георгиадис, като акцентира, че се чака се доста тежка зима освен за Гърция, само че и за всички европейски страни.

Призовават гръцките жители да последват образеца на германците, които към този момент вършат всичко допустимо да лимитират разноските на ток. 

Въпреки помощите, които държавното управление отпуска против високата цена на тока, доста семейства и компании са изправени пред неспособност да си платят отговорностите, демонстрира социологическо изследване.

От Търговската камара в Солун оповестяват, че 25% от компаниите са пред банкрут и няма да устоят зимата, а други търсят опция в понижена работна седмица. 

Министърът на енергетиката Костас Скрекас съобщи, че държавното управление ще изплаща помощи до края на енергийната рецесия, която се чака да е продължителна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР